Hakkımızda

Marmara Üniversitesi  Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından 2011 yılında kurulan kulübümüz Marmara Üniversitesi bünyesindeki en aktif kulüplerden biridir.

Kulübümüz tarafından bir çok etkinlik düzenlenmiş ve düzenlenecek olup  başka etkinliklere de kulüp adına katılımlarda bulunulmaktadır.

Dünya’da mühendislik faaliyetlerinde Türkiye’nin mekanik, elektronik, yazılım ve kontrol alanlarındaki payını artırmak başlıca hedeflerimizdir.Mühendislik alanında Dünya’nın güçlü üretim ve teknoloji gruplarından olmayı, yüksek kaliteli sistemler üretmeye odaklanarak sürdürülebilir ve kontrollü bir gelişme elde etmeyi, ürettiğimiz teknolojiler ile fizik ve matematik alanlarında öğrencilere katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Öğrencilere ve alanımızla ilgili olan bireylere eğitimler vermek, alanımızla ilgili projeler geliştiren bireylere destek vermek, teknolojik alanlarda proje yapmış bireyler için uluslararası yarışmalar düzenleyip bu yarışmalara katılımlarını sağlamak ve en önemlisi ülkemiz adına projeler geliştirerek ulusal ve uluslararası platformda yarışmalara katılmak başlıca misyonumuzdur.

Öğrencilerin yaşam kalitesinin artmasına ve üniversitemizin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olma vizyonunu benimser.

Bu sayfa Mekatronik Mühendisliği Kulübü tarafından en son 20.10.2022 22:29:51 tarihinde güncellenmiştir.

Mekatronik Mühendisliği Kulübü